Neamț Adelina Zoe

Instructor de Dans

Provenind dintr-o familie de muzicieni, Zoe a avut contact cu minunata lume a artei inca de la 5 ani. A studiat vioara si pianul timp de 12 ani, iar din 2017 canta canto clasic. 

Dansul latino l-a descoperit in anul 2014, fiind o dragoste la prima vedere. Dupa 2 ani sub indrumarea lui Lucian Ambrosie, participa la diverse concursuri avand rezultate foarte bune. A participat la numeroase show-uri alaturi de formatia scolii, dar si intr-un show solo si in cateva show-uri de pereche.

Incepe sa predea alaturi de conducatorul scolii Salsa Caliente, atat cursurile saptamanale care se tin in cadrul scolii, cat si la diverse evenimente nationale si internationale. Incepand cu anul 2016 a evoluat si pe partea de Dj latino, organizand impreuna cu alti DJ petrecerile saptamanale de la Salsa Caliente, dar participa si la diferite evenimente latino nationale si internaționale. 

In prezent, isi dorește sa evolueze cat mai mult si sa transmita noilor studenti informatiile si trairile minunate pe care le-a acumulat de-a lungul anilor de dans.